Sayfa 1 / 1[2Cevap]
Eval
Kullanıcı İçerik

burak10

 
Eval
Gönderim Zamanı: 25-05-2014 18:41:15

burak10

Üyelik Zamanı: 11-06-2013 22:17:49

Gönderi: 85

Puan: 551

Arkadaşlar Kolay Gelsin

 

Ben şimdi veritabanından dataliste resim çekiyorum ama aynı tablodanda slider a resim çekiyoru slider daki resimler ~/ başta bu işaretler olmadan çalışıyor ama dataliste çektiğim resimler gözükmüyor ~/ bu işaretler olmadan şöyle birşey yapabilirmiyiz ~/<%#Eval()%> bu şekilde denedim olmadı nasıl yapabilirim

 

teşekkürler 


burakyanik

1#

vegeta

 
Ynt:Eval
Gönderim Zamanı: 25-05-2014 23:54:17

vegeta

Üyelik Zamanı: 15-09-2012 13:31:34

Gönderi: 10

Puan: 164

<asp:Image ImageUrl='<%#Eval("Buraya Tablodaki Resmin Bulunduğu Sütun Başlığı İsmi Gelecek","/ResimYolu/(Eğer Alt klasör/klasörler varsa).../{0}")%>' /> Bu kodu resmini veritabanına sadece isim olarak aktardığını düşünürek yazdım amma velakin Resmi direkt olarak veritabanına kaydediyorsan o konuda ne yazıkki size yardım edemeyeceğim.

Biraz daha net bir şekilde anlayabilmeniz için de <asp:Image runat="server" ID="imgResim" mageUrl='<%#Eval("Resimler","/ResimKlasörü/Yüklenenler/{0}")%>'/> bu arada en başta ve sonda bulunan tek tırnaklara dikkat etmenizi tavsiye ederim.


Bu kayıt vegeta tarafından 25-05-2014 23:56:33 tarihinde düzenlendi.
2#
Sayfa 1 / 1[2Cevap]

İşaretler & Anlamları
Kilitli Kilitli
Çözüm Kabul Edildi Çözüm Kabul Edildi
Normal Normal